Agenda Mamacafe Nijkerk

Mamacafe is er op de volgende data:

Jaren een begrip in Nijkerk als bekkenfysiotherapeut. Nu ze met pensioen is heeft ze tijd om ons bij het mamacafé te kunnen vertellen over het bekken. Welke klachten je kan ervaren en wanneer je naar een bekkenfysiotherapeut moet gaan. Ze komt om jullie enkele oefeningen aan te leren voor iedere dag.

10 Jan: Gezellig samen zijn, Gelukkig Nieuwjaar

11 Dec

25 Dec Geen Mamcafe

7 Feb.: 2024 Annemiek van der Burg van Shiatsu praktijk Garderen

Mijn naam is Annemiek van der Burg. In 2019 heb ik de opleiding tot shiatsu therapeut afgerond aan de academie Qing Bai. Direct daaropvolgend heb ik de medisch westerse basisopleiding gevolgd. Jaarlijks volg ik bij scholingen op het gebied van Shiatsu, westers medisch maar ook andere therapieën die ik interessant vind en die bij mij passen.

Zo heb ik een jaar Craniosacraal gevolgd, Fascia release, Chi Nei Tsang (orgaan massage) en  de Pijn Reset Methode.

“Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen om gezond en pijnvrij te leven”

Met mijn achtergrond en de ervaring en het oplossen van mijn eigen lichamelijke klachten werk ik eraan om mensen door middel van een Holistische benadering te begeleiding naar een staat van welzijn. Of het nu gaat om het verlichten van fysieke pijn, het bevorderen van ontspanning of het verbeteren van algemene gezondheid, ik ben er om te ondersteunen.

Mamacafe Nijkerk vindt plaats in het leescafe van de bibliotheek.

Adres: Frieswijkstraat 99 – 3861BK Nijkerk

1 Nov.: 2023 Mirella van den Bedem

Ik ben Mirella van den Bedem, Kernvisiecoach, moeder van drie opgroeiende kinderen en ervaringsdeskundige als het aankomt op beelddenken en anders leren. In mijn praktijk begeleid ik kinderen, jongeren en ouders als er hulpvragen zijn op het gebied van leer-, sociaal-emotionele en/of gedragsproblemen.

Mijn missie

Het is mijn missie om het verschil te maken voor alle visueel en gevoelsmatig ingestelde kinderen en jongeren. Ze voelen zich nog te vaak niet gezien, begrepen én gehoord.

Ondanks dat ‘beelddenken en anders leren’ steeds meer erkenning krijgt, voelen veel kinderen en ouders (en leerkrachten) zich handelingsverlegen; ze missen concrete handvatten. Als leercoach help ik een praktische vertaalslag te maken. Het kan namelijk ook anders.

29 Nov: Rita van der Kleijne

Jaren een begrip in Nijkerk als bekkenfysiotherapeute. Nu zijn met pensioen is heeft ze tijd om ons bij het mamacafe te kunnen vertellen over het bekken. Welke klachten je kan ervaren en wanneer je naar een bekkenfysiotherapeut moet gaan. En in 2024 komt ze nogmaal om jullie enkele oeveningen aan te leren voor iedere dag.

24 Jan.: 2024 Nationale Voorleesdagen

Ik ben Ingrid Pasker en werk sinds 2018 bij de Bibliotheek Nijkerk. Ik ben begonnen in de Front Office en werk nu bij Team Educatie als Leesconsulent Boekstart. Op woensdag 24 januari 2024 geef ik bij het Mamacafé uitleg over Interactief Voorlezen bij baby’s en peuters. Interactief Voorlezen hoe doe je dat? Op deze ochtend geef ik je alle tips and tricks!

6 Maart: Roos de Wild van Studio Mother Bear

Mijn naam is Roos de Wild, ik ben geboortecoach en postpartum behandelaar. Het is mijn missie om zwangere vrouwen en hun partner voor te bereiden op de aanstaande geboorte doormiddel van 1 op 1 coaching. Door mijn opleiding, kennis en werkervaring als doula weet ik als geen ander hoe zwangere zich het beste kunnen voorbereiden op de bevalling, waarin aandacht wordt besteed aan het hele geboorte proces, de relatie tot de zorgverleners en de rol van de partner. Daarnaast besteed ik ook veel aandacht aan het kraamplan (postpartum). Het is belangrijk om ook na te denken hoe je je fysieke herstel het beste kan ondersteunen, nadat de baby geboren is. Er komt een hoop op jonge ouders af, een goed doordacht plan net het verschil maken in hoe je deze periode beleefd.

Graag vertel ik jullie hier meer over tijdens het mama café op 6 maart.
Mocht je alvast vragen hebben, laat het gerust weten in de comments hieronder of stuur mij een dm.
Tot snel!
Liefs Roos

Kom je ook?

Je bent van harte welkom op de woensdag in de even weken van 10:00 tot 11:30.

Je vindt ons in de bibliotheek van Nijkerk aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk.