Door de Corona-crisis vervallen momenteel de ochtend bijeenkomsten bij het MamaCafe! Kijk bij nieuws voor het aangepaste programma.

Agenda Mamacafe Nijkerk

Door de Carona covid-19 regels vervallen tot nader bericht de Mamacafe ochtenden.

Om toch elkaar te kunnen ontmoeten is er iedere maand een Mamacafe avond.

Dit is zonder kinderen en met  alle regels in acht genomen zoals de RIVM dat voorschrijft.

De avondbijeenkomsten, georganiseerd door het Mamacafé Nijkerk, zijn niet uitsluitend bedoeld voor zwangere en prille moeders.

Alle moeders van Nijkerk die graag in contact komen met andere moeders zijn welkom.

Of het nu gaat over alledaagse opvoedprobleempjes of vrouwenzaken, dingen bespreken met gelijk gestemde. Door er onderling over te praten kunnen ideeën en inzichten ontstaan die je verder helpen. Natuurlijk ben je ook gewoon voor een gezellige avond van harte welkom.

• Donderdag 4 maart 20:00 tot 21:30 Wegens Carona maatregelen geannuleerd
  • Dinsdag 30 maart van 19.30 tot 20.30 Online Zie voor meer info kopje nieuws of Bibliotheek Nijkerk

Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: gewone verkoudheid,

niezen, hoesten, keelpijn, koorts, smaak en reukverlies. Beterschap!

Mamacafe Nijkerk vindt plaats in het leescafe van de bibliotheek.

Adres: Frieswijkstraat 99 – 3861BK Nijkerk

Kom je ook?

Je bent van harte welkom op de woensdag in de even weken van 10:00 tot 11:30.

Je vindt ons in de bibliotheek van Nijkerk aan de Frieswijkstraat 99 te Nijkerk.